Jobdag bij DYKA in Pelt

Gepubliceerd op: 30 juni 2023

Eerder deze week organiseerde onze klant DYKA een jobdag waar ook Select HR kandidaten mocht uitnodigen voor de functie van operator. Zoals de andere uitzendkantoren die aanwezig waren, begeleiden we onze kandidaten tijdens deze jobdag.

Waarom een jobdag?

Op zo'n jobdag werken we samen met de klant: kandidaten krijgen een rondleiding, ontmoeten toekomstige collega's en met de hulp van onze consultants is er een eerste sollicitatiegesprek. Door op deze manier te werken, verlagen we de drempel van een klassiek sollicitatiegesprek en krijgen kandidaten een duidelijk beeld van de job. Select HR deed al vaker mee aan jobdagen en organiseerde er zelf al een aantal bij andere klanten.

Lees meer over onze laatste jobdag: Jobdag bij FrieslandCampina groot succes

Bedankt aan DYKA om deze jobdag op te zetten en ons uit te nodigen als partner. We zijn fan van het concept en zijn blij dat we onze expertise in deze functies hebben kunnen tonen. Bedankt ook aan onze kandidaten om langs te komen! 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe job? Check zeker de meer dan 2.000 openstaande vacatures in België op onze website!

Op zoek naar een originele manier om nieuwe medewerkers te laten solliciteren? Laten we samen een jobdag organiseren. Neem contact op met een kantoor bij jou in de buurt via selecthr.be/contact.

Actuele blog artikelen